Keitä olemme?

Olemme Sanna ja Harri Pekonen Lahdesta. Saimme kasvattajanimen keväällä 2009 ja 10.6.2009 syntyi Uniikki -kissalan ensimmäinen pentue.Uniikki- kissala on Suomen kissaliiton hyväksymä kasvattaja. Olemme käyneet kasvattajakurssin vuonna 2009.

Pennut luovutetaan aikaisintaan 14 viikon ikäisenä, jolloin niillä on uusien rokotussäntöjen mukainen riittävä rokotussuoja. Luovutetaessa pennut ovat rekisteröityjä, kahteen kertaan rokotettuja, madotettuja ja eläinlääkärin tarkastamia. Pennut saavat myös mikrosirut.

Pennut asuvat kotonamme perheenjäseninä, ja tottuvat syntymästään asti ihmisiin ja normaaleihin kodin ääniin. Perheeseemme kuuluu myös ihmislapsi, jonka ääniin pennut tottuvat. Pyrimme totuttamaan pennut myös erilaisiin ihmisiin ja tilanteisiin. Olemme ilahtuneita, jos uusi omistaja on kiinnostunut näyttelytoiminnasta. Ensisijaisen tärkeää on kuitenkin löytää pennuille rakastava koti.

Pennut ruokitaan laadukkailla teollisilla ruuilla (Hill´s, Power Of Nature, Royal Canin) sekä 
raa´alla porsaan sydämellä.

Myymme pennut ainoastaan sisäkissoiksi. Ulkoilu on lämpimällä säällä mahdollista valjaissa, ulkotarhassa tai verkotetulla/lasitetulla parvekkeella.
Etsimme ajoittain näyttelytoiminnasta kiinnostuneita sijoituskoteja. Jos olet kiinnostunut sijoituskissasta, ota yhteyttä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti